joi, 4 mai 2017

Un ficat sanatos cu LIVECOM Tablete!




                                                            






 Suntem parte a naturii si natura face parte din noi si tot ce consumam se rasfrange asupra organismului nostru.Daca uneori ne permitem sa exageram si sa dam organismului mult mai mult decat cere el sau mult mai mult din ce nu este permis,avem la dispozitie produse naturale marca Ayurmed ce ne ofera o gama variata de produse naturale,extrase din Muntii Himalaya, din zone situate la altitudini inalte, lipsite de poluare.
                                                         

  Astazi va voi vorbi despre LIVECOM Tablete, un produs revolutionar din plante naturale ce protejeaza si regenereaza ficatul.Ficatul poate fi numit uzina chimica a organismului uman,el primeste si transforma in energie toate substantele primite.Livecom tablete cu continut de substante bioactive din plante medicinale ayurvedice sustine ficatul in procesul de metaboliza si stocare a principiilor nutritive in organism,stimuleaza si reface celulele hepatice.
 LIVECOM Tablete contine:
 -radacina de Picrorhiza kurroa (Kutki) care sustine sanatatea si functionarea normala a sistemului hepatic mai ales in caz de intoxicatie cu substante hepatotoxice, mentine nivelul normal al enzimelor hepatice si bilirubina serica. Sustine depunerea normala a grasimilor in ficat si este protector impotriva virusurilor hepatice. Contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal normal.
 -parti aeriene din Andrographis paniculata (Kalmegh),sustine functia digestiva prin cresterea fluxului biliar si mentinerea activitatii enzimelor hepatice. Sustine capacitatea de autoaparare a organismului.
 -parti aeriene din  Eclipta alba (Bhringraj),sustine functiile ficatului si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din ficat.
 -parti aeriene din  Phyllanthus urinaria (Bhumyamlaki), favorizeaza productia si eliminarea bilei prevenind formarea calculilor biliari. Este hepatoprotector, mentine integritatea hepatocitelor si protejeaza membrana celulara datorita inhibarii procesului de peroxidare lipidica (antioxidant). Mentine nivelul normal al enzimelor hepatice implicate in metabolismul intermediar si detoxifierea hepatica.
 -fructe  Piper longum (piper indonezian),- favorizeaza cresterea tranzitului intestinal si contribuie la absorbtia substantelor nutritive la nivelul tubului digestiv. Tonic general, ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ si la adaptarea acestuia la conditiile stresante ale mediului de viata.
 -oxid de fier din  Mandur bhasma, aportul de fier asigura formarea unor hematii sanatoase (antianemic) si contribuie la formarea rezervei de fier la nivelul ficatului si splinei.
 - Guma acacia.
 La o saptamana dupa inceperea unei cure de LIVECOM Tablete pot sa zic ca ma simt foarte bine,nu mai am dimineata stari de amar in gura,nu mai simt durere in partea dreapta,nu am stari de voma si ameteli.Avand in vedere ca am fost diagnosticata acum multi ani cu hepatita B si mereu trebuia sa am grija ce mananc,acum pot sa spun ca acest remediu natural este pe plac ficatului meu!


  

16 comentarii:

  1. Este un produs foarte bun, esential noua tuturor, eu din fericire inca nu am probleme cu ficatul dar merg pe ideea de preventie. Va doresc multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit de aceste tablete, iar acum ca am citit si parerea dvs despre ele, le voi recomanda si mamei mele! Multumim pentru review! O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am auzit de acest supliment, pana acum le stiam doar pe cele de la Himalaya, dar vreau neaparat sa-l incerc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat Livecom, dar am citit numai lucruri bune despre aceste tablete. Trebuie sa avem cat mai multa grija de organismul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu il folosesc, nu aveam dureri si momentan nu simt ceva anume, dar sper sa se vada rezultate in sensul ca o sa ma ajute sa slabesc pentru ca am vazut ca daca tii regim si nu slabesti de nici o culoare, e posibil sa ai probleme cu ficatul. Asa ca astept o "deblocare"

    RăspundețiȘtergere
  6. Nemeth Carmen5 mai 2017 la 06:38

    Mulțumim pentru articol !

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-ar fi trebuit si mie acest produs, iau cam multe pastile, e bine sa ne protejam ficatul.

    RăspundețiȘtergere
  8. O sa ii recomand mamei si soacrei, ele se tot plang de probleme cu ficatul, si cauta variante sanatoase si cu efect de lunga durata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sotul meu le ia in urma unor probleme cu ficatul. Ii sunt f bune

    RăspundețiȘtergere
  10. Mama mea le ia si este extrem de multumita de ele. Eu momentan nu am probleme cu ficatul, dar la momentul in care voi avea nevoie de aceste tablete voi stii de unde sa le iau!

    RăspundețiȘtergere
  11. cred ca preventia este foarte importanta, ne scapa de multe belele!

    RăspundețiȘtergere
  12. Aceste pastile i-ar trebui si soacrei mele, care are probleme cu ficatul.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu prea iau eu suplimente alimentare si nu am nici ptobleme cu ficatul, dar este o recomandare buna pt cei care au nevoie si nu stiu ce sa aleaga

    RăspundețiȘtergere
  14. Pana acum nu am luat nici un fel de suplimente pentru ficat. Poate ca nu realizez ca a trecut timpul si peste mine si ar trebui sa am grija mai multa de sanatatea mea

    RăspundețiȘtergere