Pagini
▼
luni, 17 august 2015
Rosii umplute
Rosii umplute-Reteta MAGGI
Ingrediente:
-300 gr.orez,
-1 piept de pui (700 gr.),
-300 gr.slanina,
-4-5 cepe,
-1 lingura maggi secretul gustului intensavor cu gust de legume,
-15 rosii mari,
-1 lingurita piper macinat,
-1 lingurita curry,
-2 oua.
Mod de preparare:
-Se toaca pieptul de pui si slanina si se pun in tigaie la undit,intre timp tocam si ceapa si o punem in tigaie si lasam sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile,apoi punem compoztia intr-un vas.Adaugam peste aceasta compozitie orezul ce a fost undit cu putina apa,maggi secretul gustului,piperul macinat,curry,ouale si omogenizam foarte bine.
-Taiem capacelele la rosii,scoatem miezul si umplem rosiile cu compozitie,asezam capacelele peste rosii si le asezam intr-o tava.Miezul de la rosii il mixam la blender si il turnam peste rosiile umplute si dam tava la cuptor.Pofta buna dragilor!
Mmm ce bine arata,eu fac combinatie de legume,rosii,dovlecei si ardei,iar carnea combinatie curcan si putina porc,putin vita.Pupicei,pofta buna <3
RăspundețiȘtergereSi eu fac destul de des , mai des la combin , ardei , dovlecel si rosie ... sunt super
RăspundețiȘtergerearata minunat super reteta ta mi sa facut o pofta
RăspundețiȘtergereImi place aceasta reteta. Ce foame mi s-a facut....
RăspundețiȘtergereo mincare satioasa si gustoasa super reteta
RăspundețiȘtergereo reteta de vis pentru o masa delicioasa in familie
RăspundețiȘtergeresi mie imi plac foarte mult!
RăspundețiȘtergere