duminică, 23 noiembrie 2014

O iarna cu "Farmec"!



   Femeia este o enigma ,mereu in transformare!


  Nu conteaza ce anotimp se macina in moara anului,nu conteaza daca zilele sunt senine si insorite,nu conteaza daca cerul isi cerne lacrimile sau fulgii mari de nea se astern peste pamant, noi femeile suntem mereu in cautarea celor mai inedite si mai placute moduri de a face sa fim frumoase ,sa fim placute noua si sa fim placute celor din jurul nostru.Asa cum anotimpurile se perinda ,cum zilele sunt mereu schimbatoare si au farmecul lor ,tot asa si noi  ne schimbam de la zi la zi si de la anotimp la anotimp.

  Farmecul nostru,al femeilor consta  in abilitatea de a sti ce sa schimbam la noi sau ce sa daugam pentru a deveni femei cu Farmec !

 Manichiura este un atu explorat de noi femeile si o manichiura ingrijita ,in culori placute,cu diferite forme ne dau un plus de eleganta si frumusete.

 Lacurile Farmec Collection 2014 vin in intampinarea noastra in acest minunat anotimp cu o gama variata de produse in culori "schimbatore" adaptate tendintelor de sezon toamna -iarna 2014.



 Imi place sa am o manichiura perfecta  cu unghii sanatoase si puternice , imi place sa imi vopesc unghiile in dierite nuante.Asa mi se pare mie ca mereu detin ceva nou ,ceva unic si asta imi da un plus de feminitate,un plus de siguranta.

 Cand doresc sa fiu enigmatica , sa arat ca sunt mai puternica si ca nimeni nu ma poate descoperi folosesc gama de culori "Enjoy Your Dark Side".Asa  o noapte intr-un club sau poate la un recital de rock,eu voi fi in largul meu din cap si pana in picioare.


 Daca doresc sa fiu doar eu ,sa fiu placuta celor apropiati si caldura casei sa ma inconjoare, imi place sa folosesc culori din gama de culori "Your Highness, Honey, I’m Home, Go Get Them, Girl".Manichiura mea va fi mereu asortata cu imbracamintea si cu starea mea sufleteasca.




 Nu las la voia intamplarii sarbatorile care se apropie cu pasi repezi si frumusetea feminina trebuie asezata la locul ei si pentru acest mare evenimant am sa folosesc gama de culori "Santa’s Here, It’s Freezing Out There și Tree’s Rock".





 Lacurile Farmec ne pot face sa aratam fabulos in orice moment al zilei .Orice tinuta am purta,orice stare sufleteasca am avea, exista pentru fiecare din noi o gama de culori care sa ne satisfaca si sa ne traim viata cu "Farmec"!



  Cu acest articol particip la SuperBlog 2014!

6 comentarii:

  1. dumitrascu lacramioara24 noiembrie 2014 la 02:06

    Felicitari pt.articol.foarte frumoasa prezentare!-succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. iarna ma fac frumoasa cu lacurile de la farmec super articol

    RăspundețiȘtergere
  3. au fost intotdeauna produse bune si au stiut sa tina pasul cu vremurile

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place cum ai prezentat produsele de la . FarmecFelicitari pt. articol!

    RăspundețiȘtergere
  5. farmec are produse de calitate oje colorate un cadou divin pentru sotia mea bun de pus sub brad

    RăspundețiȘtergere