vineri, 19 septembrie 2014

Natura este viata mea!










Natura este viata mea si eu fac parte din natura si fara natura nu cred ca as putea trai!Sa fie oare ca m-am nacut la tara si am invatat sa iubesc natura inca de la primii pasi,sa fie de vina oare pardalincul meu suflet care iubeste tot ce cuprinde natura si poate tot ce nu se vede dar sufletul  meu simte?Nu as sti sa zic, insa stiu ca nu as putea sa stau inchisa in casa o zi fara sa ies ,sa ma scufund in natura si sa visez cu ochii deschisi la frumusetea ei ,la tot ce ne-a fost daruit de catre divinitate pentru a fi noi fericiti !
 Fericirea fara sanatate nu exista si natura ne daruieste zi de zi ,clipa de clipa alternativa la o viata sanatoasa,la o viata frumoasa ,traita cu demnitate,trebuie doar ca noi sa stim drumul pe care il alegem in viata.Alegand sa consumam fructe ,legume si alimente pe care natura le produce pentru noi alegem o viata sanatoasa.

 Eu pot sa zic cu mana pe inima ca natura a facut pentru mine minuni si datorita naturii astazi ma pot bucura de sanatate sufleteasca si trupeasca caci am descoperit produse naturale care m-au ajutat foarte mult sa ma pot bucura de viata ,sa pot pasi cu demnitate pe drumul vietii .Am descoperit produsele naturale Himalaya care mi-au dat energia de care aveam mare nevoie,atunci cand trupul meu dadea semne de oboseala.Am descoperit un sirop minune siropul Septilin ,un imunomodulator natural care mareste capacitatea de aparare a organismului copiilor dar si al adultilor.Eu folosesc tabelete caci sunt indicate copiilor  si adultilor si folosite in anumite perioade ale anului imi imbunatateste capacitatea de aparare a organismului impotriva infectiilor,fiind util in infectii acute,cronice sau recurente de tract respirator superior si inferior, in infectii ORL,singur sau daca boala este in stadiu agravant merge bine si in combinatii cu antibiotice.Reduce riscul  contactarii gripei si altor viroze respiratorii,atat la adulti cat si la copii,recomandandu-se de la primele simtome ale bolii.Atat eu cat si familia mea facem cate o cura in perioada de toamna dar si in perioada de trecere de la iarna la primvara ,atunci cand bolile dau tarcoale organismului nostru slabit  la trecerea de la o anumita temperatura la alta temperatura.Asa eu si familia mea suntem mereu aparati de boli.Natura ne vindeca mereu!






 Daca si voi iubiti natura si va place sa fiti frumosi si sanatosi si credeti ca produsele Himalaya sunt alternativa naturala perfecta pentru un corp si un suflet sanatos atunci nu ezitati sa incercati produse naturale,din natura, preparate cu dragoste de oameni pentru oameni!

 Himalaya va face fericit un prieten virtual  daruindu-i un voucher de 50 de euro cu care isi pot achizitiona produse marca Himalaya.Trebuie doar sa cititi cu atentie articolul meu si sa va exprimati parerea . 
 Parerea voastra conteaza!

55 de comentarii:

  1. Eu am folosit produsele de la Himalaya pentru baietel si am fost foarte multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. dumitrascu lacramioara19 septembrie 2014 la 11:22

    si eu folosesc produse himalaya si sunt foarte bune.naturale.calitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca sunt prima persoana care isi spune parerea despre produsele Himalaya.Le folosesc, iar Liv52 nu lipseste din casa mea.Sunt protectoare,naturale si imi asigura sanatatea si frumusetea zi de zi.Le recomand cu incredere tuturor celor ce vor sa fie sanatosi!
    Natura este si....viata mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am folosit LIV 52 cu mare succes si sunt fan al pastelor de dinti Himalaya :D

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt foarte multumit de produsele Himalaya, chiar le folosesc

    RăspundețiȘtergere
  6. eu chiar folosesc produse Himalaya si da sunt foarte multumita de aceste produse pentru ca sunt naturiste si au oferte si pachete atractive :)

    RăspundețiȘtergere
  7. eu folosesc frecvent produsul LIV 52 de la Himalaya si sunt foarte multumit ,este foarte eficient,natural si pret avantajos,recomand cu drag acest produs !

    RăspundețiȘtergere
  8. Am folosit o parte din produsele Himalaya,si pot spune ca sunt multumita.Le recomand

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit samponul pentru bebelusi,formula fara lacrimi,Lasa parul catifelat, stralucitor, si foarte usor de pieptenat. Extractul de Trandafir Japonez catifeleaza parul, extractul de Khus-Khus imi racoreste scalpul, iar extractul de Naut, prin continutul de proteine, ofera parului stralucire.Si am mai folosit uleiul de corp pt bebelusi ,foare bun si acesta.ngredientele sunt naturale, nu provoaca reactii adverse, nu irita pielea si, ce este cel mai important, NU CONTIN PARABENI!

    RăspundețiȘtergere
  10. EU AM FOLOSIT produsele Himalaya SINT MINUNATE; http://www.hboutique.ro/produse/Sampon-nutritiv-catifelare-si-stralucire-343-200-ml ; SAMPONUL IMI FACE PARUL CATIFELAT;
    http://www.hboutique.ro/produse/cosmetice-naturale/igiena-orala/Pasta-pentru-Dinti-sensibili-9989712-75-ml ; MI-A TRECUT DUREREA DE DINTI LE RECOMAND SINT FOARTE BUNE.MI-A PLACUT ARTICOLUL E FOARTE FRUMOS

    RăspundețiȘtergere
  11. UN ARTICOL INTERESANT.AM FOLOSIT PRODUSELE HIMALAYA PASTA DE DINTI,SAPUNUL,CREMA DE FATA SI PRODUSELE GASEX SI LIV 52.PRODUSE MINUNATE PE CARE LE RECOMAND CU INCREDERE .

    RăspundețiȘtergere
  12. Da,ai dreptate,ne luam energia si sanatatea in special de la natura.Si eu simt la fel,dar ma gandeam ca este in primul rand datorita faptului ca m-am nascut la oras Incerc sa ma bucur de natura ori de cate ori am ocazia,inclusiv folosind produse naturale,cat mai putin procesate.M-ai convins,voi incerca si eu Septilin de la Himalaya

    RăspundețiȘtergere
  13. superb articolul; folosim produsele HIMALAYA sint minunate .Sotia a folosit crema hidratanta Himalaya Herbals si este foarte incintata, si eu am folosit sapun Himalaya Herbals cu Castravete. miroase divin .Cel mai mult ii place noul balsam de buze Himalaya Herbals cu protectie solara. face buzele catifelate.

    RăspundețiȘtergere
  14. Folosesc pasta de dinti de la Himalaya si sunt foarte multumita.Am auzit ca toate produsele sunt excelente.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am folosit o parte din aceste produse si pot spune sincer ca sunt multumita de calitatea lor ,categoric si pe viitor voi ma folosi ca merita

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de toate produsele minunate la Himalaya!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu m-am aprovizionat pentru sezonul rece cu produse Himalaya, pentru ca sunt naturale si foarte eficiente. Bineinteles ca siropul septilin nu putea lipsi.

    RăspundețiȘtergere
  18. eu folosesc pasta de dinti Himalaya ,este un produs minune!

    RăspundețiȘtergere
  19. Interesant articol,multumim!Drept sa-ti spun nu am folosit pina acum produsele Himalaya,dar sincer m-ai convins,sigur am sa le incerc si eu.Chiar am fost racita de curind,daca stiam de sirop il cumparam.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu am folosit pana acum produsele Himalaya, dar trebuie sa recunosc faptul ca mi le doresc! Asta dupa ce am auzit de calitatile pe care le au, dar si dupa ce am citit articolul tau extrem de interesant!

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte interesant articolul ,eu si familia mea folosim produsele HIMALAYA si ne simtim foarte bine , sunt produse naturale vi le recomand cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
  22. Pana acum am folosit crema de zi, pasta de dinti si sapunul Himalaya.Sunt multumita de aceste produse Le-as incerca cu mare placere si celelalte produse Himalaya, mai ales cele din categoria suplimente alimentare.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sunt foarte multumit de produsele Himalaya, folesc pasta de dinti si chiar o sa incerc si celelalte produse 1

    RăspundețiȘtergere

  24. Marca „Himalaya Herbals”, care, in anul 2005, a marcat 75 de ani de activitate, isi propune sa ne ofere cele mai bune dintre învățăturile tradiționale ale Ayurveda (prin intermediul plantelor rare, originare din Himalaya, ale căror beneficii au fost, de multa vreme, dovedite), combinate cu cunoștințele științifice moderne.
    Ce am utilizat si mi-a plăcut, in mod deosebit:
    - Demachiantul facial, Neem Foaming Face Wash, o formulă, fără săpun, care îndepărtează, delicat, impurităţile pielii şi previne apariţia coşurilor. Îmbogățit cu Neem (cunoscut pentru acţiunea sa antibacteriană), Curcuma (antiseptic şi calmant) și Vetiver. O spumă de curăţat, foarte agreabilă, de utilizat, mai ales, în timpul verii – datorită texturii sale lejere şi efectului „prospeţime”, de care este „responsabil” Vetiver-ul (flacon spray – 50ml).
    - Balsamul de buze, Lip Bam cu ulei din germeni de grâu si ulei din semințe de morcov, formulat cu uleiuri vegetale, îmbogățit cu ulei din germeni de grâu, constituie o sursă bogată în vitamina E naturală, care hrănește și catifelează buzele, și în ulei din semințe de morcov, o cremă de protectie solara naturală, menită a proteja împotriva razelor UV; totodată, este hipoalergenic (tub – 10 gr).
    - Balsam cu efect, rece, pe bază de mentă, eucalipt şi camfor - Mint & Camphor Cold Balm, este un decongestionant pentru răceli – guturai şi nas înfundat, recomandat a fi aplicat pe frunte și nas (recipient - 10 gr). Va asigur, că funcționează destul de bine !
    Pe de alta parte, dependentă de igiena orală, utilizez, de vreme indelungată, pasta de dinţi Himalaya – despre care, pot comenta numai de bine…, fără gluten, fluor, SLS, parabeni… şi, fără a mai menţiona proporţia tubului, net superioară oricarei alte mărci, existente pe piaţa din România.

    De asemenea, dintre preferinţele mele, mai pot aminti două produse, aparţinând gamei de medicamente: Himalaya Herbal Health Care
    (Gamele de produse din potofoliul Himalaya sunt: - Himalaya Herbal Health Care - gama de medicamente; - Himalya Pure Herbs - gama de suplimente alimentare; - Himalaya Herbals - gama de produse pentru îngrijire corporală).

    - Himalaya Rumalaya Gel (30g)
    Produsul contribuie la menţinerea stării de sănătate a organismului, acţionând, favorabil, asupra manifestărilor osteo-articulare şi musculare.
    - Himalaya Septilin Sirop (200ml)
    Un supliment alimentar din extracte vegetale. Plantele din compoziţie conţin substanţe bioactive, susceptibile de a contribui la menţinerea stării de sănătate a organismului prin

    RăspundețiȘtergere
  25. Foarte util si interesant articolul si eu folosesc produsele de la Himalaya si sunt foarte bune si naturale le recomand cu incredere

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu am folosit niciodata produse Himalaya, dar sunt extrem de curioasa de ele, deoarece am auzit doar cuvinte pozitive la adresa lor.

    RăspundețiȘtergere
  27. foarte bune produsele nu am incercat dar as vrea sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  28. Cred foarte mult in puterea vindecatoare a plantelor.In acest moment am o infectie dentara .Nici nu stiu ce sa mai iau.Am sa incerc Septilin tablete cu speranta ca voi scapa de probleme.

    RăspundețiȘtergere
  29. M-a fost de foarte mare ajutor acest siropel pentru imunizare. Lui Mario ii placea foarte mult, pentru ca are si un gust bun :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Produsele comercializate de cei de la Himalaya sunt de o calitate foarte buna si nu sunt deloc scumpe, avand in vedere eficienta lor. Am achizitionat si eu Septilin, atat in varianta de sirop, dar si cea de tablete. Siropul il dam copilului, iar tabletele le consumam noi, adultii casei. cum spuneam, este un produs de exceptie, ca toate produsele Himalaya, de altfel!

    RăspundețiȘtergere
  31. Folosesc cu drag produse naturale caci viata este acum plina de chimicale si natura este singura care ne ajuta sa ne pastram sanatatea. Am folosit produse Himalaia: siropul Septilin pt nepotel, am sa iau si eu tablete pt. a-mi creste imunitatea; am folosit : http://www.hboutique.ro/produse/Sampon-nutritiv-catifelare-si-stralucire-343-200-ml ; este minunat.

    RăspundețiȘtergere
  32. Sincer nu am folosit pana acum produsele Himalaya,am auzit numai laude despre ele.Siropul Septilin stiu de la o prietena ca este foarte bun.O sa le incercam si noi.

    RăspundețiȘtergere
  33. Util articol, felicitari! Am folosit cateva produse Himalaya ...unele mi s-au potrivit...altele nu! Ce mi s-a potrivit a fost pasta de dinti care chiar mi-a placut si mi-a protejat dintii si gingiile, apoi strugurelul a fost si el bland si hidratant cu buzele mele... in schimb crema hidratanta nu a fost pe placul tenului meu provocandu-mi usturimi si iritatii.... ,dar ce sa-i faci...nu toate produsele sunt potrivite pentru mine. Acum sunt cam racita si cu siguranta am sa incerc Septilin, deoarece inca alaptez si cred ca nu ar afecta cu nimic calitatea lapticului, fiind natural! Va multumesc de informatii!

    RăspundețiȘtergere
  34. De la noi nu lispeste Septilinul,e minunat pentru intreaga familie.

    RăspundețiȘtergere
  35. Folosesc cu drag aceste produse de ceva vreme...Sunt produse care conteaza atunci cand e vorba de sanatatea noastra! Chiar ma ajuta cu imunitatea celui mic si a mea bineinteles...Daca vrem o familie fericita si sanatoasa Himalaya este alaturi de noi mereu!

    RăspundețiȘtergere
  36. o sa le incercam numaidecit !!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  37. INTR-ADEVAR PRODUSELE HIMALAYA SUNT PRODUSE MINUNATE ,EU FOLOSESC LIV 52 SI SEPTILIN PENTRU FAMILIA MEA.

    RăspundețiȘtergere
  38. Am auzit numai de bine despre Himalaya .Mi-ar place sa incerc
    B-andreia daniela

    RăspundețiȘtergere
  39. Matei Balasa gabriela26 septembrie 2014 la 05:03

    Sunt produse minunate le-am folosit pentru familia mea. naturale fara efecte adverse,aveti o gama pentru toata familia de la cei mici pana la varsta a 3 a.Minunat!

    RăspundețiȘtergere
  40. Sunt produse foarte bune si am si folisit din ele...ma incanta si sunt multumita!

    RăspundețiȘtergere
  41. nu am incercat niciodata aceste produse....dar ma incanta aceasta idee si le,as folosi oriknd

    RăspundețiȘtergere
  42. produsele sint foarte bune cel mai multe imi place pasta de dinti pentru dinti sensibili; eu am folosit sapun Himalaya Herbals cu Castravete. miroase frumos.http://www.hboutique.ro/produse/Sampon-nutritiv-catifelare-si-stralucire-343-200-ml samponul este de calitate HIMALAYA are produse de calitate la preturi bune.

    RăspundețiȘtergere
  43. Anul trecut i-am dat baiatului meu in perioada iernii Septilin si nu a racit, trebuie sa incep sa ii administrez si acum, mai ales ca a venit frigul, a inceput si scoala. Intrarea in comunitate creste riscul unei raceli.

    RăspundețiȘtergere
  44. Folosesc de foarte mult timp produsele Himalaya mai ales LIV 52 care nu-milipseste niciodata din casa si pe care il iau pentru protectia ficatului dupa ce am facut tratamente medicamentoase.

    RăspundețiȘtergere
  45. Siropul este numai bun pentru cei mici; toate produsele Himalaya sunt minunate si chiar au efect.

    RăspundețiȘtergere
  46. ador produsele Himalaya,sunt nelipsite din casa noastra

    RăspundețiȘtergere
  47. am luat si eu si au fost foarte bune produsele lor

    RăspundețiȘtergere
  48. am folosit din produsele cosmetice si mi s-au parut bune si la un pret convenabil

    RăspundețiȘtergere
  49. folosesc produsele de la Himalaya si sunt foarte bune

    RăspundețiȘtergere
  50. Folosesc produse cosmetice si sunt foarte bune si la un pret convenabil !

    RăspundețiȘtergere
  51. sunt produse foarte bune si au si un pret convenabil

    RăspundețiȘtergere
  52. Și eu recomand produsele Himalaya.Folosesc Liv 52 de 7 ani,pentru că am virusul hepatic C,iar transaminazele sunt sub control.Sunt foarte mulțumită de acest produs.Sănătate tuturor!

    RăspundețiȘtergere

  53. foarte bune produsele , mi-ar placea sa le incerc

    RăspundețiȘtergere