vineri, 26 septembrie 2014

iPhone 6 vine de la QuickMobile




 Am privit cu sufletul la gura marea lansare a noului  iPhone 6  si vazand cozile interminabile ce depaseau un km. din fata magazinului Apple din New York  si pe cele din Londra care aveau circa 1000 de clienti mi-am zis in sinea mea ca noi il vom pupa cine stie cand,poate la anu sau poate daca stam si noi la un rand undeva prin Londra ca este mai aproape de casa decat New York-ul il vom avea in mana mai devreme de anul viitor.
 Ce suparare  a pus stapanire pe mine cand primul posesor de iPhone 6 a scapat din mana cutia in care era aceasta bijuterie marca Aplle ,doar ca sa satisfaca presa care isi dorea sa il vada , sa il atinga si sa transmita lumii intregi imagini cu primul  gadget vandut si cu posesorul sau.Mi-am zis ca la noi ar fi fost tandari la cat de asteptat a fost de catre fani,care nu sunt chiar putini si la cata imbulzeala ar fi  fost in fata magazinelor nu mai ramanea nici macar carcasa la telefon .Insa mare mi-a fost uimirea sa constat ca nu am dreptate si ca si noi ca toti locuitorii acestui glob nu avem discriminare la noile produse si ca tehnologia este mult mai aproape de noi fata de cum credeam eu.
 QuickMobile este primul magazin din Romania care a adus pe piata romaneasca noul gadget iPhone 6 pentru fanii acestui brand si acestui nou gadget .Dorind sa ne arate si sa ne invete  sa facem comert civilizat,fara cozi ,fara stres si fara timp pierdut in fata magazinelor.Si minune, misiunea a fost indeplinita cu succes,iPhone 6 si iPhone 6 Plus a fost precomandat de peste 1500 de clienti si comenzile cresc de la o zi la alta la quickMobile .Inseamna ca si noi iubim marca Aplle si noi ne dorim sa avem parte de tot ce este mai bun si de ultima generatie.



 Bucuria nu se opreste insa  aici  din partea celor de la quickMobile.Ei vor darui un iPhone 6 daca ne inscriem  la concursul  organizat de catre quickMobile si Cristian China-Birta!
 Sunteti asteptati in numar cat mai mare la acest concurs minunat!






12 comentarii:

  1. Gabriela Balasa Matei26 septembrie 2014 la 05:26

    E minunat concursul, sunt minunate premiile.Imi doresc pentru fiu meu un iPhone 6!

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am inscris la concurs , caci uniPhone 6 este visul meu Sa speram ca va fi cu noroc, dar evident trebuie sa fie "chior" Multumesc pt. informatie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chior ,orb cum o fi norocul ,nu stii cand iti bate in geam asa cum toamna bate vantul la noi in ferestre :)

      Ștergere
  3. Frumos spus!!! Bravo! Cine nu ar vrea un asemenea telefon....

    RăspundețiȘtergere
  4. dumitracu lacramioara26 septembrie 2014 la 07:51

    frumos articol!-bun concursul sper sa am si eu noroc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Aplle este si marca mea preferata!Sigur ca imi doresc noul gadget iPhone 6!

    RăspundețiȘtergere
  6. Apple este si marca mea preferata in materie de gadget-uri.Sigur ca imi doresc un iPhone 6 ,iar Cristian China-Birta,blogger-ul meu preferat........

    RăspundețiȘtergere
  7. o sa particip si eu este foarte frumos articolul multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte frumos articolul multumesc frumos o sa particip

    RăspundețiȘtergere
  9. Apple este smarca mea preferata in materie de gadget-uri.Sigur ca imi doresc un iPhone 6 ,

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi doresc un iPhone6 .o sa particip .Mariana Cioranu.

    RăspundețiȘtergere