sâmbătă, 7 iunie 2014

Danone -un stil de viata sanatos

Danone -un stil de viata sanatos!

Sunt nascuta la tara si am crescut cu vacuta  care ne dadea lapte si mama ne pregatea mancarea din ce dadea vacuta noastra.Vremuri bune ce sa zic ,atata vreme cat iti procuri singur mancarea pe care ti-o pui pe masa,stii ce mananci .Insa ce te faci cand te muti la oras si depinzi de alimentara sau de ce cumperi de la piata,mai poti fi sigur de ceea ce pui pe masa?
Eu nu am incredere sa cumpar de la piata ,chiar daca cel care vinde produse este imbracat frumos sau iti vorbeste frumos si isi lauda marfa,nu mai am incredere nici in asa zisii vecini de la tara care iti zic ca au cel mai bun lapte,cel mai de calitate si de aceea m-am orientat spre marketuri si spre un anume producator de produse lactate care imi poate oferi ceea ce eu si familia mea isi doreste la masa!

Asa am descoperit producatorul  lactatelor Danone  si am aflat ca tot laptele care se proceseaza si ajunge pe mesele noastre este lapte produs de vacutele din fermele din tara noastra minunata numita Romania!Laptele este adunat si transportat cu cisterne care mentin laptele in parametri normali de temperatura si igiena.
Ma bucura mult ca Danone a investit in Romania si a creat locuri de munca,ma bucura si faptul ca se exporta produse in afara tarii,acesta este un mare beneficiu pentru tara noastra dar si pentru locuitorii sai.

Se stie ca laptele si derivatele din lapte sunt cea mai importanta sursa de calciu si sanatate a omului si se mai stie ca viitorul nostru sunt copii care au mare nevoie de lapte in cresterea sanatoasa  si Danone ne aduce o diversitate de produse pentru toate varstele si pentru toate pretentiile si ca unul din doua iaurturi consumate este un iaurt Danone!

Infograficul  Danone ne prezinta cateva informatii utile pe care nu le stiai poate si care te pot face sa iti formezi o parere despre un brand cu o vechime mare,inca de la 1919,cand au aparut pe piata primele iaurturi in Spania.
După ce savantul Elie Metchnikoff a demonstrat științific beneficiile iaurtului pentru sănătate,  Isaac Carasso a decis să producă iaurt cu fermenți furnizați de Institutul Pasteur. La acel moment nu existau antibiotice, iar Carasso era interesat de lucrările lui Metchnikoff și îngrozit de numărul mare de copii suferinzi de infecții intestinale, pentru care dorea să găsească soluții. Primele iaurturi au fost astfel lansate sub numele Danone și vândute in farmacii, ele fiind singurul leac disponibil pentru refacerea sănătății digestive.



Valorile Danone sunt:

UMANISM-Generozitate, responsabilitate, respect



DESCHIDERE-Dialog, curiozitate, agilitate






APROPIERE- Accesibilitate, autenticitate, empatie





ENTUZIASM- Îndrăzneală, pasiune, apetit pentru schimbare




Care sunt valorile noastre cum care traim noi,ce ne dorim noi de la viata si ce dam vietii ca sa traim intr-o lume mai buna ,mai sanatoasa si mai fericita????

11 comentarii:

  1. dumitrascu lacramioara7 iunie 2014 la 12:45

    felicitari pt.articol!foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. un articol foarte bun,Danone estte la inaltime,no xilnic consumam :)cel putin sotu:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos articol, imi place ca iubesti Romania, si cauti produse cat mai naturale1

    RăspundețiȘtergere
  4. Danone este un aliment sanatos ce nu trebuie sa lipseasca din niciun frigider!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador produsele Danone.Ce m-as face fara ele?La micul dejun,la gustari si la cina,raman in topul preferintelor mele!

    RăspundețiȘtergere
  6. ADOR IAURTURILE DANONE IN SPECIALE IAURTURILE CU FRUCTE

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest brand e de admirat, pe langa produsele minunate si gustoase pe care le au pe piata se implica in foarte multe proiecte. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. ADOR IAURTUL DANONE ESTE DELICIOS SI SANATOS

    RăspundețiȘtergere